Vse informacije in storitve za nezgodno zavarovanje

Nezgodno zavarovanje

Nezgodno zavarovanje je dobrodošlo v situacijah, ki jih nihče ne pričakuje. Nezgoda se običajno zgodi takrat, ko jo najmanj pričakujemo. En sam trenutek, ki nam lahko zelo spremeni način življenja.

Takrat res potrebujemo dobro nezgodno zavarovanje , ki nam bo pomagalo preživeti. Tako, ki bo  olajšalo  izgubo zaslužka, omililo omejitev družinskih dohodkov in krilo dodatne stroške za nakup posebnih pripomočkov.

nezgodno-zavarovanje

Pridobite informativno ponudbo

Vnesite svoje podatke in pošljemo vam neobvezujočo ponudbo.

Nezgodno zavarovanje

Dobro nezgodno zavarovanje vsebuje visoko zavarovalno vsoto za invalidnost in rento za mesečno izplačila v primeru invalidnosti nad 50 %.

Najbolje je imeti nezgodno zavarovanje za 24 urno kritje. Torej na delu in izven njega. Namreč največ nezgod se zgodi doma.

nezgodno-zavarovanje
Nezgodno-zavarovanje-2

Premija in pogoji za nezgodno zavarovanje

Premija za nezgodno zavarovanje je povezana s tveganjem, ki ga način življenja ali delo predstavlja Premija je odvisna od:

  • Dela, ki ga delamo

Namreč nevarna dela, kot so gradbena, višinska in druga izpostavljena dela imajo višjo premijo kot pa pisarniška in administrativna dela.

  • Športa s katerim se ukvarjamo

Če se ukvarjamo profesionalno z športom je premija višja kot pa za rekreativce.

  • Izbranih nevarnosti
  • Višine zavarovalne vsote
  • Časa trajanja zavarovanja

Nezgodno zavarovanje cena

V kolikor vas zanima cena nezgodnega zavarovanja smo za vas pripravili vprašalnik na podlagi katerega vam lahko pripravimo ponudbe od treh zavarovalnic, ki imajo trenutno najboljša kritja glede na vaše potrebe in zahteve. Seveda se tukaj med seboj razlikujejo tako v ceni in vsebini.

Za pripravo ponudb samo izpolnite vprašalnik in vpišite podatke, ki jih potrebujemo za izračun ponudb, v kolikor bomo rabili še dodatne informacije vas bomo kontaktirali.

nezgodno-zavarovanje
Grawe je zakon

Peter Repnik s.p.

Zavarovanje po meri hiš

Degupro, Iztok Borak s.p.

Avtomobilsko zavarovanje

Nina Kopriva

Zavarovanje ceneje ne gre

Danilo Kosi, Ceresa d.o.o.

Zavarovanje za javne ustanove

Vinko Škrjanec, Ceresin d.o.o.

Zavarovanje ...

Tina Jakopin, Zavar s.p.