Dodatno zdravstveno zavarovanje

Zavarovanje hudih bolezni

Bolezni nas močno prizadenejo in omejijo. Želimo si čim hitreje okrevati, a tukaj nas velikokrat omejuje počasnost zdravstvenega sistema in morebitne omejite denarnih sredstev.

Se potem vprašate,  kako bi lahko takrat  preskočili čakalne vrste. Namreč lepo bi bilo, da bi v tem primeru imeli veliko denarja s katerim bi potem prišli takoj na vrsto. Kako premostiti izgubo oziroma zmanjšanje denarnih prihodkov?

Rešitev v takem  primeru je lahko samo zavarovanje za hude bolezni, kjer v primeru nastopa hude bolezni dobiš določeno vsoto denarja. Prav tako pa še nekaj dodatnih oblik zavarovalnih zaščit v primeru nezgod, bolezni ali operacij.

V kolikor si želite nekaj takega skleniti vam lahko pri tem pomagamo. Zato vas prosimo da na spodnji povezavi izpolnite naš vprašalnik in pripravili vam bomo tri ponudbe med katerimi boste lahko primerjali kritja in tudi cene.

Cene so tukaj najbolj odvisne od starosti in predhodnega zdravstvenega stanja.

Zavarovanje bolezni

Pridobite informativno ponudbo

Vnesite svoje podatke in pošljemo vam neobvezujočo ponudbo.

Hitreje na vrsti z zavarovanjem hudih bolezni

Rešitev v takem  primeru je lahko samo zavarovanje za hude bolezni, kjer v primeru nastopa hude bolezni dobiš določeno vsoto denarja.

V kolikor si želite nekaj takega skleniti vam lahko pri tem pomagamo. Zato vas prosimo da na spodnji povezavi izpolnite naš vprašalnik in pripravili vam bomo tri ponudbe od treh zavarovalnic med katerimi boste lahko primerjali kritja in tudi cene.

Cene so tukaj najbolj odvisne od starosti in predhodnega zdravstvenega stanja.

dodatno-zdravstveno-zavarovanje
Grawe je zakon

Peter Repnik s.p.

Zavarovanje po meri hiš

Degupro, Iztok Borak s.p.

Avtomobilsko zavarovanje

Nina Kopriva

Zavarovanje ceneje ne gre

Danilo Kosi, Ceresa d.o.o.

Zavarovanje za javne ustanove

Vinko Škrjanec, Ceresin d.o.o.

Zavarovanje ...

Tina Jakopin, Zavar s.p.