Vse informacije in storitve za zavarovanje hiše

Zavarovanje hiše

Hišo lahko kakovostno zavarujete s paketi z različnim obsegom kritij proti nevarnostim kot so požar, vremenske ujme, izliv vode, zavarovanje odgovornosti, poškodbe na objektu in ostalo.

zavarovanje hiše

Pridobite informativno ponudbo

Vnesite svoje podatke in pošljemo vam neobvezujočo ponudbo.

Zavarovanje hiše

Paketi so lahko:
– Osnovni (vsebuje samo osnovno požarno zavarovanje ki vsebuje: požar,
direktni udar strele, eksplozija, vihar, toča)
– Standardni (vsebuje zraven požarnega zavarovanja dodatno še izliv vode,
poplavo, udarec neznanega motornega vozila)
– Razširjeni ( vsebuje kritja standardnega za višje zavarovalne vsote in
zraven tega dodatna kritja, ki so si različna od zavarovalnice do
zavarovalnice)

Standardni in razširjeni paket sta boljša paketa od osnovnega. Toda od
zavarovalnice do zavarovalnice se zavarovanja po paketih razlikujejo še v
dodatnih kritjih. Zato vam bomo pripravili ponudbe od različnih
zavarovalnic.

Zavarovanje hiše
Zavarovanje hiše

Zavarovanje opreme

Z zavarovanjem opreme zavarujemo vse kar lahko iz stanovanja odnesemo.

Pri zavarovanju opreme imajo zavarovalnice tudi pripravljene pakete kot so:

  • Osnovni (vsebuje samo osnovno požarno zavarovanje ki vsebuje: požar, direktni udar strele, eksplozija, vihar, razbitje stekla)
  • Standardni (vsebuje zraven požarnega zavarovanja dodatno še vlom, rop, navadno tatvino izliv vode, poplavo, udarec neznanega motornega vozila)
  • Razširjeni ( vsebuje kritja standardnega za višje zavarovalne vsote in zraven tega dodatna kritja, ki so si različna od zavarovalnice do zavarovalnice)

Zavarovanje potresa

Potres se dodaja posebej tako pri zavarovanju hiše, kot pri zavarovanju opreme. Cene potresov so odvisne od lokacije in od odbitne  franšize ki se jo izbere, ta je lahko 2%, 5 % in 10 %.

Izračun zavarovanja

Premija je najbolj odvisna od kvadrature in paketov ki jih izbereš. Seveda imajo nekatere zavarovalnice tudi možnost paketnih popustov. Popust dobiš tudi če hkrati zavaruješ hišo in opremo.

Seveda vam lahko pri tem pomagamo, vse kar je potrebno da naredite da izpolnite naš vprašalnik in pripravili vam ponudbo od treh zavarovalnic:

Zavarovanje hiše

Zavarovanje poplave

Trenutne vremenske razmere in pogostost poplav v zadnjih desetih letih postajajo stalnica v naših življenjih. Zato smo se odločili, da naredimo analizo poplav pri slovenskih zavarovalnicah in tujih zavarovalnicah, ki so prisotne v Sloveniji.

Ogovor na vprašanje “Pri kateri zavarovalnici zavarovati hišo v primeru poplav” je lahko popolnoma jasen. To pa zato, ker lahko zavarujete na POLNO ZAVAROVALNO VSOTO. To pomeni, da lahko ne glede na višino škode, dobite izplačano toliko, kolikor je škode.

Preverite primerjavo ponudb zavarovalnic

Najboljše ZAVAROVANJE HIŠE


Zavarovanje hiše je en izmed ključnih korakov za zagotovitev varnosti, stabilnosti in zaščite vašega premoženja. Hiša predstavlja eno največjih naložb, zato je pomembno, da jo zaščitimo pred nepričakovanimi dogodki, ki lahko povzročijo škodo ali celo popolno izgubo. Razlogi, zakaj je zavarovanje hiše tako pomembno, segajo precej globlje od zgolj materialnih koristi.

Prvi in najosnovnejši razlog za zavarovanje hiše je finančna zaščita.
Nepričakovani dogodki, kot so požar, poplava, potres ali vlom, lahko povzročijo ogromno škodo in stroške. Z zavarovanjem hiše si zagotovite finančno podporo za obnovo ali popravilo, kar lahko prepreči nepotrebne težave in stres v primeru nepredvidenih situacij.

Poleg tega zavarovanje hiše prinaša tudi psihično in čustveno varnost.
Vedeti, da ste zaščiteni pred nepričakovanimi dogodki, vam omogoča večjo mirnost in samozavest v vsakdanjem življenju. Družina se počuti varno, saj v primeru neprijetnosti niso izpostavljeni nepotrebnemu tveganju.

Zavarovanje hiše lahko vključuje tudi odgovornost do tretjih oseb.
Če bi na vašem premoženju prišlo do poškodb ali škode, bi lahko bili vi odgovorni za te posledice. Z ustrezno zavarovalno polico pa boste pokriti tudi v primeru tovrstnih zahtevkov.

 

BODITE PRIPRAVLJENI z optimalnim zavarovanjem hiše

V sodobnem svetu, kjer se vremenske razmere spreminjajo in se povečujejo tveganja za naravne nesreče, je zavarovanje hiše še toliko bolj nujno. Omogoča vam premišljeno načrtovanje in pripravo na morebitne izzive, ki jih prinaša nepredvidljivost okolja.

Skupno gledano, zavarovanje hiše ni le naložba v varnost in materialno zaščito, temveč je tudi investicija v svoj mir, stabilnost in prihodnost. Pravilno zavarovana hiša je temelj vašega počutja, družinskega varstva in finančne stabilnosti, zato ne gre podcenjevati njenega pomena.

Grawe je zakon

Peter Repnik s.p.

Zavarovanje po meri hiš

Degupro, Iztok Borak s.p.

Avtomobilsko zavarovanje

Nina Kopriva