Kaj je nasmejana.si ?

To je vozlišče za urejanje financ. Lahko si olajšate iskanje ponudb za zavarovanje, kredite, leasinge, itd. Lahko pa poiščete nasvet kam investirati ali kako varčevati. Vas zanima investicija ali najem nepremičnine? Za našteto so vam na voljo licencirani strokovnjaki, ki posel tudi zaključijo. Vi pridobite pred tem nekaj popolnoma primerljivih ponudb na enem mestu, za podporo odločanju.

Internetna stran nasmejana.si, sledi sloganu, če si dobro zavarovan, si nasmejan, tudi v nepredvidenih situacijah. Varčuješ, investiraš in tako imaš nasmejano prihodnost!

 

V kolikor npr. iščete ponudbe za zavarovanje svojega podjetja, želite pokriti več področij. Potrebujete splošno odgovornost, gradbeno zavarovanje, zavarovanje stavbe in zalog ter zavarovanje voznega parka ter zaposlenih. Specialisti na portalu pokrivajo vse oblike zavarovanj. Delujejo preko svojih d.o.o.jev ali s.p.jev z našo blagovno znamko nasmejana.si in podporo. Ponudijo optimalna kritja za najugodnejšo ceno, glede na potrebe. Vendar je pomembno, da potrebe skupaj natančno določimo, zato nam omogočite tudi telefonski kontakt. Kot center bedimo nad ponudbo zavarovalnic in njihovih zastopnikov ter posrednikov (vključenih v naš sistem), da je korektna do strank, torej izločamo nejasne.

Zastopamo zavarovalnice prisotne na slovenskem trgu. Pokrivamo celotno območje Slovenije. Imamo podporne točke – pisarne, kadar je potreben sestanek v živo. Zastopniki in posredniki opravijo tudi oglede na domu ali podjetju.

Na podlagi potreb in želj  bomo vsakemu  posebej  pripravili  ponudbe nekaj različnih zavarovalnic. Ker bodo kriteriji iskanja izenačeni, boste imeli pravi pregled! Če iščete ponudbe od zavarovalnice do zavarovalnice oz. pri različnih zastopnikih, so ponudbe praktično neprimerljive, izgubite pa tudi veliko časa.

Pri tem vam bodo pomagali strokovnjaki, ki imajo s posamično zavarovalnico podrobne izkušnje in natančno poznajo ponudbo, izvedbo ter postopke reševanja škod. Koordinatorji Finančnega centra nasmejana.si, pa bodo pripravili primerjavo  ponudb opozorili na morebitne posebnosti pri posamezni ponudbi ter po vaši odločitvi pomagali pri sklenitvi.

Način opisan za zavarovalne posle se uporablja tudi na drugih področjih, ki jih portal pokriva. Urejene finance = nasmejana prihodnost!