Portal Nasmejana.si je vozlišče za urejanje financ, kjer razvozlamo vse izzive.

Lahko si olajšate iskanje ponudb za zavarovanje, kredite, leasinge, itd.
Lahko pa poiščete nasvet kam investirati ali kako varčevati.
Vas zanima investicija ali najem nepremičnine?


Za našteto vaših vprašanj so vam na voljo licencirani strokovnjaki, ki posel tudi zaključijo. Vi pridobite pred tem nekaj popolnoma primerljivih ponudb na enem mestu, za podporo odločanju.

Spletna stran Nasmejana.si, sledi sloganu, če si dobro zavarovan, si nasmejan – tudi v nepredvidenih situacijah. Varčuješ, investiraš in tako imaš nasmejano prihodnost! 🙂

Preverjen
ponudnik
Garancija
na storitev
Zadovoljni
naročniki
Vse na
enem mestu

Zavarovanja za podjetja – VSE NA ENEM MESTU

Če iščete ponudbe za zavarovanje svojega podjetja, na našem portalu lahko najdete celovite rešitve, ki pokrivajo več področij. Ponujamo zavarovanje odgovornosti, gradbeno zavarovanje, zavarovanje stavbe, zalog ter zavarovanje voznega parka in zaposlenih. Naši specialisti delujejo preko d.o.o.-jev in s.p.-jev z našo prepoznavno blagovno znamko nasmejana.si, ki vam nudi strokovno podporo. Preverite našo celostno ponudbo zavarovanj za podjetja TUKAJ.

Ste vedeli, da smo ena prvih tovrstnih družb za zavarovalno posredovanje v Sloveniji – že od 1990? Izvedite več o našem podjetju in specializaciji tudi za zavarovanja podjetij: O NAS.

“Kot podjetnica, ki se je spoprijemala s prevzemanjem družinskega podjetja, sem bila pod velikim pritiskom. Zavedala sem se pomena pravilnega zavarovanja in nisem želela ničesar prepustiti naključju. Ceresinovci so mi pomagali s celovitim svetovanjem, razumeli so mojo zaskrbljenost, strah in želje. Z njimi sodelujem že 10 let in jih ne menjam. Pa tista situacija s škodnim zahtevkom – res ste strokovnjaki. Hvala.– Darja N., Ljubljana

Za vaš primer najdemo najboljše ponudbe zavarovalnic – BREZPLAČNO

Za vaše specifične potrebe vam ponudimo optimalna kritja po najugodnejši ceni. Pomembno nam je, da skupaj natančno določimo vaše zahteve, zato vam omogočamo tudi telefonski kontakt za osebno svetovanje. Naša vloga kot center je, da skrbimo za korektnost ponudbe zavarovalnic, njihovih zastopnikov in posrednikov vključenih v naš sistem. Tako se izogibamo nejasnostim in vam zagotavljamo zanesljive rešitve, ki ustrezajo vašim potrebam.

Zakaj kontaktirati našo ekipo strokovnjakov?

Zastopamo zavarovalnice prisotne na slovenskem trgu in pokrivamo celotno območje Slovenije. Imamo podporne točke – pisarne, kadar je potreben sestanek v živo. Zastopniki in posredniki opravimo tudi oglede na domu ali podjetju.

Na podlagi potreb in želj bomo vsakemu posebej pripravili ponudbe različnih zavarovalnic. Ker bodo kriteriji iskanja izenačeni, boste imeli pravi pregled! Če iščete ponudbe od zavarovalnice do zavarovalnice oz. pri različnih zastopnikih, so ponudbe praktično neprimerljive, izgubite pa tudi veliko časa.

Pri tem vam bomo pomagali strokovnjaki, ki imamo s posamično zavarovalnico podrobne izkušnje (iz prakse). Tako natančno poznamo ponudbo, izvedbo ter postopke reševanja škod. Koordinatorji Finančnega centra Nasmejana.si pripravimo primerjavo ponudb in opozorimo na morebitne posebnosti pri posamezni ponudbi. Ko se odločite za ponudbo pa vam pomagamo tudi pri postopku sklenitve pogodbe.

Način opisan za zavarovalne posle se uporablja tudi na drugih področjih, ki jih portal pokriva.

 

Urejene finance = nasmejana prihodnost!

Grawe je zakon

Peter Repnik s.p.

Zavarovanje po meri hiš

Degupro, Iztok Borak s.p.

Avtomobilsko zavarovanje

Nina Kopriva